Overslaan naar content

Aankomend verkooptopper

Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Amersfoort

Functieomschrijving

Hallo toekomstig topverkoper! Bij Jac Hensen vind je een bijbaan als verkoper waar je alle kneepjes van het vak worden geleerd. Handig, van verkopen is zo’n skill waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Belangrijke presentaties of toekomstige gesprekken met managers? Het gaat altijd om het goed overbrengen van een verhaal en daar kunnen wij je in helpen ontwikkelen. In ons familiebedrijf willen we iedere dag een stapje verder zijn en daarom willen we dat jij het gezellige team komt versterken. Lees even mee, dan weet je binnen twee minuten of deze bijbaan bij je past.


Een bijbaan in de winkel is alles van klant tot kassa
Als winkelmedewerker werk jij in een prachtige kledingwinkel, waar je ondersteunt op de momenten dat het lekker druk (en op z’n gezelligst) is. Op de koopavonden en in het weekend kunnen we je heel goed gebruiken, maar als jij doordeweeks een paar uur wil bijverdienen dan ben je ook van harte welkom. We trainen je als kassamedewerker, zetten je in de vulploeg, maar op de momenten dat er veel klanten zijn ook gewoon midden in de verkoop. Zo’n omvangrijk pakket zorgt ervoor dat er veel te leren is.


Weekendhulpen hebben een belangrijke taak in het team, want als aanstormend talent breng jij een frisse blik mee. We moedigen je aan om eerdere ervaringen, slimme inzichten of hetgeen waar je voor studeert met collega’s op de vloer te delen. Zo leren wij van jou, terwijl jij van ons leert. Fantastisch toch? Wil jij binnen Jac Hensen verder groeien of meer uren werken? Dan faciliteren we dat graag voor je.


Het maakt niet uit of je 15, 16, 17 of 18 jaar bent. Als jij het leuk vind om gezellig met klanten te kletsen, dan is er altijd wel wat leuks voor je te doen bij Jac Hensen.


Dit krijg je van ons
Als je tot hier gekomen bent met lezen heb je vast interesse in deze baan. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. Deze fijne vooruitzichten staan voor je klaar: 

Geld – Een salaris boven het minimumloon  

Extra’s – Ontspannen werken omdat je weet dat zaken als reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen goed geregeld zijn  

Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in toffe outfits met onze kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee) 

Toffe teams – Extra energie van de gezellige collega’s – ieders mening is belangrijk 

Persoonlijke groei – We melden je direct aan voor de Jac Hensen Academy en bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en goede begeleiding 

Informeel bedrijf – Deuren staan altijd open en je hebt vanaf dag één de kans het verschil te maken 

Delen van kennis – Onze ervaring als toonaangevend mannenmode merk delen we graag met je 

Vereisten

Hiermee maak je ons blij
We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je toch een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken kun je onderstaand lijstje checken.  

  • Wil alles leren als het om herenmode of verkopen gaat 
  • Begrijpt dat er soms gewoon even meters gemaakt moeten worden 
  • Weet dat flexibiliteit twee kanten op werkt – doordeweeks extra uurtjes zodat je een zaterdag vrij kan 
  • Je vind jouw weg binnen een team. Iedereen is op zijn best als ze in hun kracht staan 

Maak deze stap!
Komt er na het lezen van deze vacature nog een vraag boven drijven, wil je graag extra informatie of er gewoon even iemand over spreken? Klaas helpt je graag en je kan hem mailen op sollicitatie@jachensen.nl  

Liever direct solliciteren? Gelijk heb je. Via onderstaande knop vind jij jouw weg naar een goede kop koffie bij ons aan tafel.  

of