Skip to content

Bedrijfsleider

Amersfoort, Utrecht, NederlandAmersfoort

Functieomschrijving

Werken als bedrijfsleider bij Jac Hensen betekent:


Hallo toekomstige bedrijfsleider!

Bij Jac Hensen vind je een baan waarin jij het gedreven team van onze flagship store aanstuurt in het gezellige centrum van Amersfoort.


Wil jij impact maken en het 1500m2 grote filiaal met twee verdiepingen runnen? In ons familiebedrijf willen we iedere dag een stapje verder komen en daarom willen we jou toevoegen aan ons team. Lees even verder, dan ben je in twee minuten helemaal op de hoogte van deze interessante vacature!Jouw baan als bedrijfsleider bij Jac Hensen

Als filiaalmanager bij Jac Hensen mag jij iedere dag bezig met hetgeen waar jij voldoening uit haalt: resultaten behalen door alle processen in de winkel naar je hand te zetten. Of dat nou is door je team van dertig collega’s en twee floormanagers in hun kracht te zetten, flinke progressie te maken op commercieel gebied of door de verbindende factor te zijn tussen het personeel en de klanten, laten we helemaal aan jou.


Je hebt de overview om de complete winkel ervaring naar een hoger niveau te tillen. Focus jij je als eerste op de interne winkel logistiek, start je met het op touw zetten van trainingen om je medewerkers beter te maken of heb je zelf nog een veel beter plan? Alles is mogelijk. Jij bent het gezicht van onze grootste vestiging en we stellen al je input op prijs.Vereisten

Dit krijg je bij ons

Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. We hengelen je graag binnen met deze rooskleurige vooruitzichten:


  • Geld – een goed salaris dat past bij je ervaring en opleidingen 
  • Extra’s – Lekker werken met een goede reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een goede pensioensregeling
  • Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in Jac Hensen outfits met onze fijne kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee) 
  • Fijne vooruitzichten – als het klikt houden we je graag aan boord met een vast contract
  • Gedreven teams – Extra energie van de mensen om je heen+ ieders mening is belangrijk! 
  • Persoonlijke groei – Wij groeien graag met je mee
  • Informeel bedrijf – Deuren staan altijd open en je hebt vanaf dag één de kans het verschil te maken 
  • Ruimte voor eigen ideeën – Collega’s gingen je voor door het opzetten van een inwerkprogramma en het organiseren van kennis deel sessies.

Hiermee kun je ons blij maken

We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je toch een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken kun je onderstaand lijstje checken.


- Je vindt het leuk om leiding te geven en hebt hierin je sporen verdiend

- Je houdt van een groen procentteken op de maandelijkse rapportages

- Met je enthousiasme kun je de halve wereld aan

- Na een praatje met jou gaat personeel met een glimlach weer aan de slag

- Details maken het verschil

- Een duidelijke visie – jij weet wat je wil

- Bent bezig met de ins en outs op jouw vakgebied


Maak deze stap! 

Onze retailmanager Klaas vertelt je graag meer over deze mooie rol.

Je kunt hem bereiken op sollicitatie@jachensen.nl of op 06-21672327.
of