Overslaan naar content

Filiaalmanager Flagshipstore

Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Amersfoort

Functieomschrijving

Hallo toekomstig bedrijfsleider! Bij Jac Hensen vind jij de baan waar je jouw kennis en expertise kan inzetten om het diverse team van onze flagship store in Amersfoort te managen. In ons familiebedrijf willen we iedere dag een stapje verder komen en daarom willen we jou toevoegen aan ons team. Lees even verder, dan weet je binnen twee minuten of deze vacature je past.

Weten dat het goed zit als Filiaalmanager herenmode bij Jac Hensen
Als store manager bij Jac Hensen ben jij de architect van jouw eigen succes verhaal. Of dat nou is door het team van dertig deskundige collega’s en twee toegewijde floormanagers in hun kracht te zetten, jouw commerciële knowhow in ze zetten om de verkoop resultaten te verbeteren of de verbindende factor te zijn tussen het personeel en de klanten, laten we helemaal aan jou. Jouw voldoening haal je uit resultaten en het verbeteren van de customer experience.

Bij Jac Hensen geloven we in potentieel, van jou en van je ideeën. Leg je de focus op de interne logistiek, start je met de ontwikkeling van collega’s op de vloer of kom je met een revolutionair plan op de proppen? Alles is mogelijk. Wij bieden een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien en je plannen kunt ontplooien. Dat hoef je niet alleen te doen, want er staat een achterwacht met een ervaren retail manager en een gepassioneerde ondernemer voor je klaar.

Dit krijg je van ons
Als je tot hier gekomen bent met lezen heb je vast interesse in deze baan als shopmanager. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. Deze vooruitzichten staan voor je klaar:

Geld – Jouw ervaring en opleidingen op waarde geschat en resultaten beloond met bonussen

Extra’s – Ontspannen werken omdat je weet dat zaken als reiskostenvergoeding, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioensregeling goed geregeld zijn

Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in fraaie outfits met onze kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee)

Fijne vooruitzichten – Gewaardeerde krachten houden we aan boord met een vast contract

Toffe teams – Extra energie van de gezellige collega’s – ieders mening is belangrijk

Persoonlijke groei – Wil jij jezelf ontwikkelen met trainingen en opleidingen? Dan helpen wij mee

Informeel bedrijf – Heb jij een idee dat het verschil maakt? Dan starten we direct

Delen van kennis – Vertrouw op vijfenveertig jaar ervaring in de herenkleding. Op naar de vijftig!

Vereisten

Hiermee maak je ons blij
Wij geloven in meer in de perfecte persoon, dan in het in het ideale profiel. Om je toch een beeld te geven van de kwaliteiten die ons enthousiast maken, kun je onderstaand lijstje checken.

  • Je hebt jouw sporen op het gebied van leidinggeven verdiend
  • Je houdt van een groen procentteken op maandelijkse rapportages
  • Met jouw enthousiasme kun je de halve wereld aan
  • Na een praatje met jou gaan personeel en klanten met een glimlach verder
  • Helpt graag bij het werven en ontwikkelen van een team vol talent
  • Je weet dat details een enorm verschil maken
  • Je vertrouwt op je duidelijke visie
  • Ziet kansen met je ondernemersgeest
  • Met ervaring in de herenmode sta je 1-0 voor, maar die kennis kunnen we je ook bijbrengen

Maak deze stap!
Komt er na het lezen van deze vacature nog een vraag boven drijven, wil je graag extra informatie of er gewoon even iemand over spreken? Klaas helpt je graag. Je kan hem mailen op sollicitatie@jachensen.nl. Liever direct solliciteren? Gelijk heb je. Via onderstaande knop vind jij jouw weg naar een goede kop koffie bij ons aan tafel.

of