Overslaan naar content

HR Officer

Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Personeelszaken

Functieomschrijving

Hallo toekomstig collega van HR! Bij Jac Hensen vind jij een baan als HR-officer waar jij het aanspreekpunt bent over alles op HR-gebied. Van het opstellen van managementinformatie tot de communicatie met de medewerkers, we zetten jouw expertise graag in om ons familiebedrijf een stapje verder te krijgen. Lees even verder, dan weet je binnen twee minuten of deze vacature bij je past.

Jouw baan als HR-officer bij Jac Hensen
Als Human Resources medewerker bij Jac Hensen ben je bezig met een belangrijk onderdeel van onze business: het talent op de werkvloer. Daarmee heb je veel invloed op de succes van het bedrijf.

Met jouw oog voor verbetering kijk je samen met collega’s naar de werving via Recruitée, Indeed en LinkedIn. Aanwinsten komen via jouw feilloos opgestelde arbeidscontracten in het loongebouw terecht. Als afwisseling daarop beantwoord je als adviseur HR vragen vanuit de elf bedrijfsleiders en het MT. Die zullen negen van de tien keer gaan over de CAO, regelgeving of contracten. Dan zijn er nog de dagelijkse HR-taken vanuit het arbeidsrecht en de urenmonitoring, waar jij met jouw kennis als snel een handige modus in vindt.

Maar weet je wat het allerleukste is? Je bent iedereens favoriete collega, omdat je ervoor zorgt dat de bankrekeningen weer gevuld zijn op de 24e. Er is nog meer te doen, maar dat bespreken we als je hier aan een kop koffie zit!

Dit krijg je van ons
Als je tot hier gekomen bent met lezen heb je vast interesse in deze toffe baan. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. We hengelen je graag binnen met deze vooruitzichten:

Geld – Een goed salaris dat past bij je ervaring en opleidingen

Extra’s – Ontspannen werken omdat je weet dat zaken als reiskostenvergoeding, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioensregeling goed geregeld zijn

Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in fraaie outfits met onze kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee)

Fijne vooruitzichten – Gewaardeerde krachten houden we aan boord met een vast contract

Toffe teams – Extra energie van de gezellige collega’s – ieders mening is belangrijk

Persoonlijke groei – Wil jij jezelf ontwikkelen met trainingen en opleidingen? Dan helpen wij

Informeel bedrijf – Deuren staan altijd open en je hebt vanaf dag één de kans het verschil te maken

Vereisten

Hiermee maak je ons blij
Wij geloven in meer in de perfecte persoon, dan in het in het ideale profiel. Om je toch een beeld te geven van de kwaliteiten die ons enthousiast maken, kun je onderstaand lijstje checken.

  • Kunt vertrouwen op een aantal jaar ervaring
  • Een functie van 24 uur per week zit jou als gegoten
  • Jij doet dingen in één keer goed. Half werk pas je voor.
  • Weet hoe je een boodschap overbrengt
  • Organiseert je taken overzichtelijk en bepaalt prio’s
  • Je staat met 1-0 voor met kennis van NMBRS, Dyflexis en Recruitée

Maak deze stap!
Komt er na het lezen van deze vacature nog een vraag boven drijven, wil je graag extra informatie of er gewoon even iemand over spreken? Klaas helpt je graag. Mail hem op sollicitatie@jachensen.nl.

Liever direct solliciteren? Gelijk heb je. Via onderstaande knop vind jij jouw weg naar een goede kop koffie bij ons aan tafel.

of