Skip to content

Klantenservice medewerker webshop parttime

Nederland, Utrecht, AmersfoortWebshop

Functieomschrijving

Ha toekomstig customer support hero! Bij Jac Hensen vind je de baan waarin je veel verantwoordelijkheid én afwisseling hebt in je werk. Wil jij impact maken terwijl jij iedere dag lekker bezig bent met helpen van klanten? In ons gezellige familiebedrijf schatten we onze klanten op waarde en willen we ze altijd en overal de best mogelijke service bieden. Het aantal klanten groeit gestaag en daarmee ook de vraag naar onze goede service. Daarom willen we onze afdeling klantenservice graag uitbreiden. Meer weten? Lees even verder, dan ben je binnen drie minuten helemaal op de hoogte van deze vacature


Jouw baan als customer support hero bij Jac Hensen

Als customer supportmedewerker bij Jac Hensen krijg je veel verantwoordelijkheid, heb je veel invloed op het succes van onze webshop én de tevredenheid van onze klanten. Je bent onze online host en het aanspreekpunt voor klanten met digitale of telefonische vragen.

Samen met een team van 2 collega’s zorg je dat de customer support van een hoog niveau is door service te bieden die de klant verrast. Je denkt lekker met ze mee en kunt de vraag achter de vraag identificeren. Blije klanten, dat is waar we het allemaal voor doen!

Met je gevoel voor mode, goed advies en uitstekende service bouw je eenvoudig banden op met leuke klanten en weet je ze te binden aan onze formule. Hierdoor weet je goede commerciële resultaten te behalen.

Onze bedrijfscultuur staat voor saamhorigheid, je thuis voelen, het waarderen van ieders inbreng, successen vieren en bovenal plezier hebben in je werk. Super toch, om daaraan bij te morgen dragen?


Aangenaam kennis te maken

Nu je iets meer weet over de functie is het tijd om ons even voor te stellen. Wij zijn Jac Hensen, een familiebedrijf waar iedereen gek is van mooie kleding. Al tientallen jaren draait ons bedrijf om liefde voor ons product én betrokkenheid bij onze klanten. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste merken, de juiste partners en de laatste trends. Zo houden we onze klanten continu up-to-date én goed gekleed. Ons motto is niet voor niets; Jac Hensen, weten dat het goed zit.

In onze informele organisatie zijn de lijnen kort en de deuren altijd open. Wij bieden banen met impact in een dynamische retail omgeving waar de klantbeleving centraal staat. Persoonlijke groei vinden wij net zo belangrijk als jij. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons familiebedrijf; wij willen immers net als jij tot de besten van de markt behoren. Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden ligt er een steengoede kledingregeling op je te wachten, zodat je outfit past bij je ambities.

Vereisten

Hiermee kun je ons blij maken

We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je toch een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken kun je onderstaand lijstje checken, maar schroom niet je eigen invulling te geven.

  • Blije klanten zorgen voor een gezellig bedrijf, daar ben je graag mee bezig
  • Mogelijkheden, oplossingen en kansen is wat je ziet
  • Na een praatje of chat met jou heeft iedere klant een glimlach op zijn gezicht
  • Weet van de hoed en de rand als het om mode gaat
  • Je weet dat E-commerce een grote toekomst tegemoet gaat
  • Prioriteiten houden en overzicht houden staan bovenaan je to-do-list
  • Weet je meer van Magento of automatiseren? Dat zou helemaal gaaf zijn!


Dit krijg je bij ons

Als je tot hier gekomen bent met lezen heb je vast interesse in deze toffe baan. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. We hengelen je graag binnen met deze rooskleurige vooruitzichten:

Geld – een goed salaris dat past bij je ervaring en opleidingen.

En wat extra’s – Lekker werken met een goede reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een goede pensioensregeling

Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in Jac Hensen outfits met onze fijne kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee)

Fijne vooruitzichten – als het klikt houden we je graag aan boord met een vast contract

Toffe teams – Extra energie krijg je van de gezellige teams die respectvol met elkaar omgaan – ieders mening is belangrijk!

Persoonlijke groei – We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en goede begeleiding

Informeel bedrijf – een organisatie waar je vanaf dag één de kans krijgt om het verschil te maken en verandering teweeg kunt brengen.

Ruimte voor eigen ideeën – collega’s gingen je voor met toffe ideeën als het bouwen van handige maattabellen, opzetten van kennissessies en het toevoegen van een persoonlijke chat functie.


Maak deze stap!

Heb je na het lezen van deze vacature vragen, behoefte aan extra informatie of wil je er gewoon even over kletsen? Tessa helpt je graag. Je kan haar mailen op sollicitatie@jachensen.nl

Wil je direct solliciteren? Klik op onderstaande knop en wie weet zit je snel bij ons aan tafel met een goede kop koffie.

of