Overslaan naar content

Logistiek manager

Op locatie
  • HENGELO OV, Overijssel, Nederland
Magazijn

Functieomschrijving

Hallo toekomstig Logistiek Manager! Bij Jac Hensen vind jij een baan waar geen dag hetzelfde is, jouw adviezen worden gewaardeerd en je kunt hands-on meewerken. Wil jij impact maken en de verantwoordelijkheid dragen voor ons logistieke proces, terwijl je een team van logistieke toppers en super chauffeurs aanstuurt?

In ons gezellige familiebedrijf willen we iedere dag een stapje verder komen en daarom willen we jou toevoegen aan ons team. Lees even verder, dan ben je in drie minuten helemaal op de hoogte.

Jouw baan als Meewerkend Voorman bij Jac Hensen
Wanneer jij voorman wordt bij Jac Hensen, krijg je vanaf dag één de verantwoordelijkheid en heb je veel invloed op het succes van het bedrijf. Jij zet de lijnen uit in ons Centrale Magazijn (Distributiecentrum) en bent daarmee de verbindende factor tussen inkoop, het magazijn en de elf inspirerende winkels.

Dat ziet er als volgt uit: dagelijks komen er goederen binnen die beter tot hun recht komen in een winkel dan op een schap in het magazijn. Hier komen jouw organisatieskills om de hoek kijken. Wat moet daarmee gebeuren, door wie, op welk moment en hoe kan dat administratief ook allemaal goed verwerkt worden? Ook is er een stuk personeelszaken op managersniveau, zoals het uitrollen van roosters, functioneringsgesprekken voeren en het werven van nieuwe aanwinsten.

Maar de allerbelangrijkste reden om op deze baan te solliciteren? De integratie van een nieuw ERP- en WMS-systeem dat voor dit najaar op de agenda staat. Dit geeft je de kans om op high-level mee te denken over de invulling van ‘jouw magazijn’. Alles wat beter kan, passen we direct toe! Gaaf toch?

Dit krijg je van ons
Als je tot hier gekomen bent met lezen, heb je vast interesse in deze toffe baan. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. We trekken je graag over de streep met deze vooruitzichten:

Geld – Een goed salaris dat past bij je ervaring en opleidingen

Extra’s – Ontspannen werken omdat je weet dat zaken als reiskostenvergoeding, vakantiegeld, vakantiedagen en pensioensregeling goed geregeld zijn

Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in fraaie outfits met onze kledingregeling en personeelskorting (waarvan je familie ook mee kan profiteren)

Fijne vooruitzichten – Gewaardeerde krachten houden we graag aan boord met een vast contract

Toffe teams – Extra energie van de gezellige collega’s – ieders mening is belangrijk

Persoonlijke groei – Wil je iets leren? Dat stimuleren we graag en mag op onze kosten

Informeel bedrijf – Je hebt vanaf dag één de kans het verschil te maken

Delen van kennis – De ervaring als toonaangevend mannenmode merk delen we graag met je

Ruimte voor eigen ideeën – Heb je een topidee? Dan starten we daar vandaag al mee

Vereisten

Hiermee maak je ons blij
We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken, kun je onderstaand lijstje checken.

  • Bepalen van prioriteiten – Jij weet wat vandaag moet en morgen kan
  • Leiderschap – Moeiteloos motiveer je het team tot het behalen van doelen
  • Communicatief – Van kletsen over het weekend tot onderbouwen wat je denkt
  • Handen uit de mouwen – Soms moet je meters maken om dingen gedaan te krijgen
  • Ervaring – Je kunt terugvallen op de kennis die je in vorige jobs hebt opgedaan
  • Vooruitgang – De stip aan de horizon komt dichterbij wanneer je iedere dag een stap zet

Maak deze stap!
Komt er na het lezen van deze vacature nog een vraag boven drijven, wil je graag extra informatie of er gewoon even iemand over spreken? Klaas helpt je graag en je kan hem mailen op sollicitatie@jachensen.nl

Liever direct solliciteren? Gelijk heb je. Via onderstaande knop vind jij jouw weg naar een goede kop koffie bij ons aan tafel.

of