Overslaan naar content

Modeadviseur (koopavond en weekend)

Op locatie
  • Almelo, Overijssel, Nederland
Almelo

Functieomschrijving

Hallo toekomstig collega! Bij Jac Hensen vind je een parttime baan als verkoopmedewerker waar jouw skills inzet om gezellige klanten met een glimlach en goed gevulde tassen huiswaarts te laten keren. In ons familiebedrijf willen we iedere dag een stapje verder zijn en daarom willen we dat jij het gezellige team komt versterken. Lees even mee, dan weet je binnen twee minuten of deze bijbaan bij je past.


Een part time baan als winkelmedewerker
Als winkelmedewerker werk jij in een prachtige kledingwinkel, waar jij de welkome ondersteuning bent op de momenten dat het lekker druk (en op z’n gezelligst) is. Tijdens de koopavonden en in het weekend kunnen we je heel goed gebruiken, maar een dagje doordeweeks is ook van harte welkom. Iedereen in en om ons bedrijf heeft de belangrijke taak om de klantverwachting te overstijgen. Onze slogan “weten dat het goed zit” vertalen we door naar ieder proces. Zo heb je als verkoper ruim te tijd voor een praatje en een kop koffie met je klant. De service die je verleent is net zo belangrijk als het product dat over de toonbank gaat.


Dit krijg je van ons
Als je tot hier gekomen bent met lezen heb je vast interesse in deze baan. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. Deze fijne vooruitzichten staan voor je klaar: 

Geld – Een salaris dat past bij je ervaring  

Extra’s – Ontspannen werken omdat je weet dat zaken als reiskostenvergoeding, vakantiegeld en vakantiedagen goed geregeld zijn  

Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in toffe outfits met onze kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee) 

Toffe teams – Extra energie van de gezellige collega’s – ieders mening is belangrijk 

Persoonlijke groei – We melden je direct aan voor de Jac Hensen Academy en bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en goede begeleiding 

Informeel bedrijf – Deuren staan altijd open en je hebt vanaf dag één de kans het verschil te maken 

Delen van kennis – Onze ervaring als toonaangevend mannenmode merk delen we graag met je 

Vereisten

Hiermee maak je ons blij
We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je toch een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken kun je onderstaand lijstje checken.  

  • Hebt kennis van retail – als dat geen herenmode is, kun je dat hier leren
  • Weet dat flexibiliteit twee kanten op werkt – doordeweeks extra dag is zondags vrij
  • Begrijpt dat er soms gewoon even meters gemaakt moeten worden 
  • Je vind jouw weg binnen een team. Iedereen is op zijn best als ze in hun kracht staan 


Maak deze stap!
Komt er na het lezen van deze vacature nog een vraag boven drijven, wil je graag extra informatie of er gewoon even iemand over spreken? Wessel helpt je graag en je kan hem mailen op sollicitatie@jachensen.nl  

Liever direct solliciteren? Gelijk heb je. Via onderstaande knop vind jij jouw weg naar een goede kop koffie bij ons aan tafel.  

of