Skip to content

(Senior) Verkoopmedewerker Mode (parttime/fulltime)

Dordrecht, Zuid-Holland, NederlandDordrecht

Functieomschrijving

Werken als Verkoopmedewerker bij Jac Hensen betekent:

Jouw baan als Verkoopmedewerker bij Jac Hensen

Als Senior Verkoopmedewerker bij Jac Hensen heb je veel invloed op het succes van ons bedrijf doordat je dagelijks bezig bent met het belangrijkste aspect van onze business: de klant. Met je goede advies zorg jij ervoor dat hij de volgende keer speciaal voor jou terugkomt. Binnen het gezellige team vervul je de rol van mentor en bied je de enthousiaste jonge garde inzichten die ze anders pas jaren later zouden opdoen. Wij waarderen je voor die rol en bieden je de mogelijkheid om je kennis te delen.Ons aanbod

Naast deze toffe functie biedt Jac Hensen ook opleidingen aan om ambities waar te maken. In onze informele organisatie zijn de lijnen kort en de deuren altijd open. Wij bieden banen met impact in een dynamische retail omgeving waar de klantbeleving centraal staat. Persoonlijke groei vinden wij net zo belangrijk als jij. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons familiebedrijf; wij willen immers net als jij tot de besten van de markt behoren. Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden ligt er een steengoede kledingregeling op je te wachten, zodat je outfit past bij je ambities. Je maakt straks onderdeel uit van een gezellig team dat respectvol met elkaar omgaat. Verder mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden:


  • Werken in onze prachtige winkel in Dordrecht voor 24 tot 38 uur per week
  • Een uitstekend salaris. Bij het inschalen kijken we naar jouw werkervaring, competenties en de verhoudingen binnen het team.
  • 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding
  • Kleed jezelf van top tot teen in Jac Hensen outfits met onze fijne kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee)
  • Een plek om je vakinhoudelijke kennis uit te breiden en over te dragen aan anderen in een junior functie.

Vereisten

We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je toch een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken kun je onderstaand lijstje checken, maar schroom niet je eigen invulling te geven. Jij:

  • Je hebt ruime ervaring met sales, verkoop en/of Retail & Mode.
  • Vind je snel je weg binnen een gezellig team.
  • Je bent resultaatgericht en flexibel.
  • Een coachende rol zit jou als een mooie uitdaging!


Maak deze stap!

Ben je geïnteresseerd in vacature of heb je nog vragen over de functie? Je HR-collega Wessel de Wit vertelt je graag meer over deze toffe rol. Je kunt hem bereiken op sollicitatie@jachensen.nl. Ben je overtuigd en kom jij werken bij ons hechte familiebedrijf? Solliciteer dan direct!

of