Skip to content

Verkoopmedewerker kledingwinkel (parttime/fulltime)

Dordrecht, Zuid-Holland, NederlandDordrecht

Functieomschrijving

Hallo toekomstig top verkoper! Bij Jac Hensen vind jij een baan waar jij je skills kunt inzetten om onze gezellige klanten met een big-smile (en goedgevulde tassen vol mooie kleding) de winkel te verlaten. Wij willen iedere dag een stapje verder zijn en voegen jou daarom graag toe aan ons team.


Werken als Verkoopmedewerker bij Jac Hensen betekent:


Jouw baan als Verkoopmedewerker bij Jac Hensen


Als winkelmedewerker verkoop bij Jac Hensen heb je veel invloed op het succes van ons bedrijf, doordat je dagelijks bezig bent met het belangrijkste aspect van onze business: de klant. Met je goede advies zorg jij ervoor dat hij de volgende keer – het liefst speciaal voor jou – terugkomt.


Het maakt niet uit of jij jezelf omschrijft als junior, medior of senior en of je wensen full-time of part-time zijn: we voegen in januari 2024 een extra etage toe aan ons prachtige filiaal in Dordrecht, dus we hebben ruimte voor iedereen die enthousiast is.
Dit krijg je van ons

Als je tot hier gekomen bent met lezen heb je vast interesse in deze toffe baan. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen bij ons aan boord te komen. We hengelen je graag binnen met deze rooskleurige vooruitzichten: 


 • Geld – een goed salaris dat past bij je ervaring en opleidingen
 • Extra’s – Ontspannen werken omdat je weet dat je zaken als reiskostenvergoeding, vakantiegeld, vakantiedagen en je pensioensregeling goed hebt geregeld
 • Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in fraaie outfits met onze fijne kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee)
 • Fijne vooruitzichten – als het klikt houden we je graag aan boord met een vast contract
 • Toffe teams – Extra energie van de gezellige teams – ieders mening is belangrijk
 • Persoonlijke groei – We melden je direct aan voor de Jac Hensen Academy en bieden je ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en goede begeleiding
 • Informeel bedrijf – Deuren staan altijd open en je hebt vanaf dag één de kans het verschil te maken
 • Delen van kennis – We hebben veel ervaring als toonaangevend mannenmode merk, die we graag met je delen
 • Ruimte voor eigen ideeën – Collega’s gingen je voor met toffe ideeën als het opzetten van vermaak-cursussen of het opnemen van korte video’s met sales tips


Vereisten

Hiermee maak je ons blij

We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je toch een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken kun je onderstaand lijstje checken.


 • Weet van de hoed en de rand als het om kleding gaat
 • Vind je weg binnen een gezellig team
 • Houdt van resultaten. Groene plustekens, daar doe je het voor
 • Begrijpt dat flexibiliteit twee kanten op werkt. Zondags werken is doordeweeks een dagje extra vrij


Maak deze stap!


Heb je na het lezen van deze vacature vragen, behoefte aan extra informatie of wil je er gewoon even iemand over spreken? Wessel helpt je graag en je kan hem mailen op sollicitatie@jachensen.nl

Wil je direct solliciteren? Klik op onderstaande knop en wie weet zit je snel bij ons aan tafel met een goede kop koffie.


of