Skip to content

Verkoopmedewerker bijbaan (parttime/weekend)

Dordrecht, Zuid-Holland, NederlandDordrecht

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele (en het liefst ervaren) Weekendhulp/bijbaan als verkoopmedewerker.


 Bij voorkeur ben je woonachtig in of rondom Dordrecht en beschikbaar voor circa 10 uur per week op de koopavond (donderdag) en de zaterdag. Ook ben je beschikbaar om af en toe een zondag in een andere winkel in de regio en tijdens schoolvakanties extra te werken.

Werken als modeadviseur bij Jac Hensen betekent:


Hallo toekomstige modeadviseur! Bij ons vind je die baan waar jij je passie voor mode én commerciële drive kan combineren. Met je goede advies en stijlvolle kledingsmaak weet jij alle klanten met een big-smile (en goedgevulde tassen vol gave kleding) de winkel te laten verlaten.


Jouw baan als modeadviseur bij Jac Hensen

Als modeadviseur bij Jac Hensen staat bij jou onze gezellige klant altijd op 1. Je voorziet ze van goed modeadvies voor diverse draagmomenten; van nette pakken voor bruiloften, gala’s of sollicitaties tot de juiste casual looks voor romantische eerste dates en de dagen op het (thuis)kantoor. Jij weet wat de man moet dragen om goed voor de dagen te komen. Kleren maken de man – maar jij weet wat hem goed staat!


Samen met je team gezellige collega’s voel je je verantwoordelijk voor een winkel die tip top in orde is. Je staat te popelen om de nieuwste collectie van mooie merken te ontvangen en een kakstrak broekenvak opleveren is voor jou een koud kunstje.


Met ons brede assortiment bedienen wij een groot scala aan klanten. Zo sta je de ene dag een zwarte stropdas te knopen en adviseer je de volgende dag klanten over loose fits en overshirts. Niet alleen ons assortiment is breed, ook onze maat range gaat van XS tot 8XL, van kwartmaten tot extra lange kleding. De klanten die je ontmoet zijn ontzettend divers.


Samen met onze kleermakers zorgen we ervoor dat de verkochte kleding als gegoten zit. Hier komen aardig wat spelden aan te pas – heb je deze vermaakkennis in huis? Fantastisch! Zo niet, leren we je dit graag. Met ons inwerkprogramma ben je namelijk binnen no-time op de hoogte van alle ins en outs.


Aangenaam kennis te maken

Nu je iets meer weet over de functie is het tijd om ons even voor te stellen. Wij zijn Jac Hensen, een familiebedrijf waar iedereen gek is van mooie kleding. Al tientallen jaren draait ons bedrijf om liefde voor ons product én betrokkenheid bij onze klanten. Wij zijn altijd op zoek naar de mooiste merken, de juiste partners en de laatste trends. Zo houden we onze klanten continu up-to-date én goed gekleed. Ons motto is niet voor niets; Jac Hensen, weten dat het goed zit.


In onze informele organisatie zijn de lijnen kort en de deuren altijd open. Wij bieden banen met impact in een dynamische retail omgeving waar de klantbeleving centraal staat. Persoonlijke groei vinden wij net zo belangrijk als jij. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons familiebedrijf; wij willen immers net als jij tot de besten van de markt behoren. Naast de uitstekende arbeidsvoorwaarden ligt er een steengoede kledingregeling op je te wachten, zodat je outfit past bij je ambities.


Onze bedrijfscultuur staat voor samenhorigheid, je thuis voelen, eigen inbreng, successen vieren en bovenal plezier hebben in je werk.


Vereisten

Hiermee kun je ons blij maken

We geloven niet in het perfecte profiel, maar wel in de perfecte persoon. Om je toch een beeld te geven van kwaliteiten die ons enthousiast maken kun je onderstaand lijstje checken, maar schroom niet je eigen invulling te geven.


 • Je bent een babbelaar, kletsmajoor of echte kwek. Door jouw open en vlotte communicatie weet jij je écht te verbinden met de klant
 • Je weet van de hoed en de rand als het om mode gaat en weet te vinden wat de klant nodig heeft.
 • Je werkt graag in een gezellig team waarin plezier in je werk even belangrijk is als het behalen van resultaat
 • Je weet je te kleden, houdt de wensen van de klant scherp in de gaten en bent, net als wij, stapelgek op kleding.
 • Je bent flexibel – dus af en toe werken op feest- en zondagen is geen probleem. We maken het op die dagen gewoon extra gezellig!


Dit krijg je bij ons

Als je tot hier gekomen bent met lezen, heb je vast interesse in deze toffe job. Dan is het nu onze beurt om je te overtuigen aan boord te komen. We hengelen je graag binnen met deze rooskleurige vooruitzichten:


 • Goed geld – een marktconform salaris dat past bij je ervaringen en opleidingen.
 • En wat extra’s – Relaxed werken met een goede reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen en een goede pensioensregeling
 • Stijlvolle outfits – Kleed jezelf van top tot teen in Jac Hensen outfits met onze fijne kledingregeling en personeelskorting (van die laatste profiteert je familie ook mee)
 • Fijne vooruitzichten – als het klikt houden we je graag aan boord met een vast contract
 • Toffe teams – Extra energie krijg je van de gezellige teams die respectvol met elkaar omgaan – ieders mening is belangrijk!
 • Persoonlijke groei – We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met trainingen, opleidingen en goede begeleiding
 • Informeel bedrijf – een organisatie waar je vanaf dag één de kans krijgt om het verschil te maken en verandering teweeg kunt brengen.
 • Ruimte voor eigen ideeën – collega’s gingen je voor door o.a. het opzetten van lokale evenementen, sponsoring van lokale clubs of het schrijven van blogs voor onze website.


Ben jij na het lezen van deze vacature net zo enthousiast als wij? Klik dan snel op onderstaande knop om deze top baan niet mis te lopen.


Vragen of een beetje extra informatie nodig? We helpen je graag. Stuur even een mailtje naar sollicitatie@jachensen.nl.

of